Teknoloji

Google I/O 2014 web sitesi açıldı, kayıtlar 8 Nisanda başlayacak

Google 25-26 Haziran tarihlerinde düzenleyeceği geliştirici konferansı Google I/O 2014’ün web sitesini açtı. Kullanıcılar bu web sitesi aracılığıyla etkinlikte nelerin olacağına dair bir fikir edinebiliyor. Web sitesi önümüzdeki aydan itibaren konferansın kayıt işlemleri için de kullanılacak.

google-io-2014-270314

Google artık gelenekselleşen Google I/O geliştirici konferansında pek çok yeni ürünün duyurusunu da gerçekleştiriyor. Şirket geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamayla San Francisco’da gerçekleştirilecek etkinliği internet üzerinden canlı olarak yayınlayacağını duyurmuştu. Şirket aynı açıklamada kayıt sürecinde gerçekleştirdiği değişikliği de kamuoyu ile paylaşmıştı.

Google daha önce Google I/O katılımcılarını ”ilk gelen sırayı alır” mantığı çerçevesinde belirliyor, bu durum da biletlerin bir saat gibi kısa bir süre içinde tükenmesine neden oluyordu. Bu yıl ise şirket konferansa kayıt olanlar arasından gelişigüzel bir seçim yapacak ve kazananları bilgilendirecek. Bu kuraya katılmak isteyenler için kayıtlar 8 Nisanda Türkiye saatiyle 15:00’da başlayacak ve 10 Nisanda yine aynı saatte sona erecek. Google I/O’ya katılmak isteyenlerin bilet için 900 dolar ödemesi gerekiyor. Akademik biletler ise 300 dolardan satılıyor.

İlgili >> Google, Google I/O 2014

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER