Teknoloji

Google Inbox uygulaması yakında iPhone X desteğine kavuşacak

google inbox

google inboxGoogle Inbox uygulamasını kullanan iPhone X sahipleri, uygulamanın Apple’ın yeni amiral gemisiyle uyumlu olmaması nedeniyle deneyimlerinde ciddi bir sıkıntı yaşıyordu. iOS uygulamalarını iPhone X’a uyumlu hâle getirme konusunda önceliği Gmail ve Takvim gibi daha çok kullanılan uygulamalara veren Google, Inbox uygulamasını arka plana atmıştı.

Ancak bu durum yakında değişecek gibi görünüyor. The Wall Street Journal gazetesinin teknoloji muhabiri David Pierce’in verdiği bilgiye göre, Google yakında Inbox’ın iOS uygulamasına iPhone X desteği getirmeyi planlıyor. Ancak Pierce’ın “yakında” ifadesiyle ne kadar yakın bir tarihi kastettiği bilinmiyor.

Google daha önce Inbox’ı iPhone X ile uyumlu hâle getirmek için bazı adımlar atmış, ancak bu adımlar uygulamayı tamamen çalışmaz kılmıştı. Gmail uygulamasına odaklanan şirketin söz konusu sorunları çözmekte yavaş kalması da ayrıca tepki çekmişti.

Google Inbox uygulamasını kullanan iPhone X sahiplerinin sorunlarına veda etmeleri için biraz daha sabretmeleri gerekiyor. Inbox’ın da listeye eklenmesiyle birlikte Google’ın uygulama portföyünün büyük kısmı iPhone X’a uygun hâle gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER