Teknoloji

Google Inbox güncellemesiyle uygulama içinde hatırlatıcı oluşturulabilecek

google-inbox-hatirlatici-140715

Google, e-posta deneyimini değiştirme amacıyla hazırladığı uygulaması Inbox’ı geçtiğimiz ekim ayında duyurmuştu. Şirket o günden bu yana duyurduğu yeni özelliklerle Google Inbox’ı kapsamlı bir üretkenlik aracına dönüştürme yolunda önemli adımlar atıyor.

Google Inbox, bu adımların sonuncusuyla yıllardır bir gelenek halini almış olan “kendi kendine e-posta gönderme” eylemine son vermeyi amaçlıyor. Bundan böyle kullanıcılar kendi kendilerine bir e-posta göndermek istediklerinde, Google Inbox bir hatırlatıcı oluşturmayı teklif edecek.

Google Inbox’ın yeni özelliği kişilerin kendilerine göndermeyi istedikleri tüm e-postalarda devreye girecek. Kullanıcılar e-posta göndermek yerine hatırlatıcı oluşturmayı seçtikleri takdirde tek bir dokunuşla isteklerini gerçekleştirebilecek.

Google Inbox ile oluşturulan hatırlatıcılara farklı cihazlar üzerinden erişmek de mümkün olacak. Google Inbox’ın yeni özelliği kulağa işlevsel gelse de; e-postalara eklenen dosya ve fotoğrafların Google Drive ile Fotoğraflar servislerine otomatik olarak yüklenmeleri durumunda güncellemenin daha kullanışlı olacağı düşünülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER