Teknoloji

Google Home Max akıllı hoparlörün üretimi sona erdi

google home max

Google, Home Max akıllı hoparlörünün üretimine son verdi. Yüksek ses kalitesi vadeden hoparlörün Google’ın mağazasındaki stoklarının da tükendiği belirtildi. Google Store’daki ürün sayfasına bakıldığında da Home Max’in hem siyah hem de beyaz modellerinin stoklarının tükendiği bilgisi veriliyor.

Google Home Max’in üretimi sona erse de, bu durum cihaza verilen desteğin bittiği anlamına gelmiyor. Şirket cihaz için yazılım ve güvenlik güncellemeleri yayınlamaya devam edecek.

Google’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Mevcut Home Max kullanıcılarının aldıkları hizmette bir değişiklik olmayacak. Home Max cihazları için yazılım ve güvenlik güncellemeleri çıkarmayı sürdüreceğiz. Tüm Asistan uyumlu ürünler için muhteşem bir ses deneyimi sunma konusunda hâlâ kararlıyız.”

Google Home Max, ABD’de 2017’nin aralık ayında 399.99 dolar karşılığında satışa sunulmuştu. Google’ın en yeni akıllı hoparlörü Nest Audio ise ekim ayında tanıtılmıştı. Bu cihaz 99.99 dolar karşılığında satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER