Teknoloji

Google Haritalar iOS üzerinde restoranların bekleme süresini gösterecek

google haritalar iosGoogle Haritalar iOS uygulaması için hazırlanan son güncelleme, uygulama tarafından kullanıcılara sunulan bilgilere bir yenisini daha ekliyor. Yeni sürümle iPhone ve iPad sahipleri, 1 milyonu aşkın restoranda günün farklı saatleri için bekleme sürümlerini görebilecek.

Google Haritalar, restoran araması yapıldığında kullanıcılara o restoranda bir masaya oturmak için ne kadar beklemeleri gerektiğini gösterecek. Bu bilgi, restoranın gün içindeki yoğunluğunu gösteren bir grafik eşliğinde aktarılacak. Bu bilgilerin rezervasyon kabul etmeyen restoranlara giderken veya aniden yapılan planlar için fazlasıyla yararlı olacağı söylenebilir.

Google’ın iPhone ve iPad sahipleri için sunduğu yenilikler bununla sınırlı kalmıyor. New York, Hong Kong, Taipei, Paris, Los Angeles, Delhi, Moskova, Singapur, Madrid, Barselona, Kiev ve Budapeşte’de kullanıcılara hangi metro girişlerini kullanacakları konusunda bilgi verilecek. Bu listeye ileride başka şehirler de eklenecek.

Google Haritalar iOS uygulaması için kısa süre önce yayınlanan bir güncelleme ise toplu taşımayla yapılacak yolculuklar için tekerlekli sandalye erişimine uygun bir rota oluşturulmasını mümkün hâle getirmişti.

İLGİLİ HABERLER