Teknoloji

Google hamburger emojisi tarifini Android 8.1 ile düzeltiyor

google hamburger emojisiGoogle’ın Android’de sunduğu hamburger emojisi, bundan kısa bir süre önce teknoloji dünyasının ilgi çekici gündem maddelerinden biri olmuştu. Söz konusu emojide peynirin hamburger köftesinin altına, alt ekmek diliminin hemen üzerine yerleştirilmesi tepki çekmiş, Google CEO’su Sundar Pichai de esprili bir dille bu durumu düzelteceklerini belirtmişti. Google hamburger emojisi için vadettiği çözümü Android 8.1 ile kullanıcılarına ulaştıracak.

Android 8.1 ile birlikte Google’ın hamburgerinde peynir, hamburger köftesinin üzerine yerleştiriliyor. Alışılmış tarife geri dönülmesinin hamburger seven teknoloji meraklılarını rahatlatacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Hamburger emojisi, yazar Thomas Baekdal tarafından Twitter üzerinde yapılan bir paylaşımla gündeme taşınmıştı. Apple ve Google’ın hamburgerlerini bir arada gösteren bir görsel paylaşan Baekdal, Google’ın hamburgerinde peynirin yerleştirildiği yerin tartışılması gerektiğini belirtmişti. Google CEO’su Sundar Pichai de bunun üzerine yaptığı paylaşımla bu durumu düzelteceklerini ifade etmişti.

Google hamburger emojisi tarifini gerçekte de uygulamıştı

Google hamburger emojisi tarifinin gerçekte nasıl görüneceğini de test etmişti. Şirket, ABD’nin Seattle şehrindeki ofisinde servis ettiği hamburgere “Android Burger” ismini vermişti.

İLGİLİ HABERLER