Teknoloji

Google Hakkımda ile tüm kişisel bilgiler tek bir sayfada

google-hakkimda-teknoblog-121115

Google “Hakkımda” adını taşıyan yeni bir sayfa yayınladı. Kullanıcılar bu sayfa üzerinde farklı servislerden alınan bilgileri sergileme imkanına sahip olacak. Kendi Google Hakkımda sayfanızı aboutme.google.com adresinden görme fırsatına sahipsiniz.

Google Hakkımda sayfasında yer alan yeni bir kontrol paneli sayesinde Drive, Google+ gibi Google ürünlerinden ne gibi içeriklerin gösterileceği belirlenebiliyor. Bunun yanı sıra iletişim bilgileri, fotoğraflar ve daha birçok içeriğin gösterimi de Google Hakkımda kişisel sayfası üzerinden yapılabiliyor.

Daha önce Google+ üzerinde benzer seçenekler sunuluyoru ve hâlâ da sunulmaya devam ediyor. Ancak artık Google+ profili ile Google Hakkımda sayfası bağlantılı hâlde çalışıyor. Birisinde yapılan değişiklikler diğerinde de geçerli oluyor.

Google Hakkımda sayfası çok yakında kullanıcılara diğer kullanıcıların kendi sayfalarını nasıl görüntülediğine de bakma fırsatı sunacak. Ayrıca gizlilik ayarları için de bir bağlantı bulunuyor. Google Hakkımda sayfası bu hafta içinde kullanıcılara sunulmaya başlandı.

İLGİLİ HABERLER