Teknoloji

Google Haberler ve Hava Durumu uygulamasıyla Apple Watch’u desteklemeye başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google-haberler-apple-watch-130515

Google, ezeli rakibi Apple’ın ilk giyilebilir ürünü Apple Watch’a uyum sağlamak için fazla zaman kaybetmedi. Şirket Haberler ve Hava Durumu uygulamasıyla Apple Watch’u desteklemeye başladı. Pek çok insan Google’ın açılışını Gmail, Hangouts, Takvim, Arama veya Google+ gibi popüler uygulamalardan biriyle yapmasını beklese de, Haberler ve Hava Durumu uygulaması da başlangıç için makul bir tercih olarak değerlendiriliyor. Sürüm notlarında fazla bir şey vadetmeyen Google, sadece uygulamanın artık Apple Watch ile uyumlu olduğunun altını çiziyor.

Halihazırda uygulamanın Hava Durumu kısmının Apple Watch içinde işlemediği belirtilirken, Haberler kısmında da kullanıcılara günün önemli gelişmeleri başlıklar halinde aktarılıyor. Haberlerin tamamını Apple Watch üzerinden okumak ise şu an için mümkün değil.

Kullanıcılar diledikleri takdirde haberleri daha sonra okumak adına Safari’nin okuma listesine gönderebilecek. Google Haberler ve Hava Durumu uygulaması Apple Watch kullanıcılarına şu an için fazla bir şey sunmasa da, Google’ın Apple Watch’u ihmal etmediğini göstermesi açısından önem taşıyor.

İLGİLİ HABERLER