Manşetler

Google Glass’a kulaklık ekledi, Explorer programı üyeleri yeni versiyona ücretsiz sahip olacak

Google, popüler aksesuarı Google Glass’ın tasarımını yeniledi. Yenilenen gözlüğe ait ilk fotoğraflar da Google Glass’ın Google+ hesabı üzerinden yayınlandı.

google-glass-yeni-versiyon-301013

Fotoğraflarda Glass’ı takan bir kadın ve bir erkek bulunuyor. Yeni tasarımda dikkat çeken en büyük ayrıntı sağ tarafa yerleştirilmiş olan topuzlu kulaklık. Ayrıca yeni versiyon yönergeli lensler de içeriyor, ancak Google+ üzerindeki paylaşımlarda bunlar ön plana çıkarılmamış.

Google Glass Explorers üyeleri, yani Google Glass’ın beta sürümü için daha önce başvuru yapan ve gözlüklerini çoktan almış kişiler mevcut aksesuarlarını bu yeni versiyonla değiştirme fırsatına sahip olacak. Bunun için cihazlarını 28 Ekim tarihinden önce almış olmaları gerekiyor. 60 gün geçerli olacak değişim programı kapsamında gözlük değişimi yapılabilecek, farklı renk seçimlerinde de bulunulabilecek. Google kasım ayı içinde değişim programının diğer adımlarını da aktaracağını kaydetti.

Bu arada Google tüm Explorers üyelerinin üç arkadaşını Explorer programına davet etme hakkı olacağını açıkladı. Bu fırsat da önümüzdeki birkaç hafta içinde sunulmaya başlanacak.

İlgili >>Google+

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER