Manşetler

Google Glass için MyGlass iOS uygulaması yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Glass ve iPhone’u kullanmak daha kolay hâle geliyor. Bu hafta başında ABD App Store’unda kendisini şöyle bir gösteren MyGlass iOS uygulaması dün itibarıyla yeniden yayınlandı. App Store Türkiye şubesinden erişilemeyen bu uygulama sayesinde Google Glass kullanıcıları gözlüklerini iPhone’ları aracılığıyla kontrol etme fırsatını elde ediyor.

ios-myglass-google-glass-201213

MyGlass uygulaması iPhone kullanıcılarının gözlüklerine yeni Wi-Fi şebekeleri ekleme, Glass üzerinde aktif olacak servisleri belirleme ve gözlükteki ekran görüntüsünü iPhone ekranına yansıtma imkanı sağlıyor.

MyGlass uygulaması sayesinde iPhone kullanıcıları için Google Glass kullanımı biraz daha rahat hâle geliyor. Ne var ki, iOS uygulaması Android versiyonunda varolan, SMS gönderimi gibi bazı özellikleri barındırmıyor. iOS’in kısıtlamalarına takılan bu özelliğin gelecekte de sunulmasını beklememek gerekiyor.

Bundan böyle iPhone sahipleri gözlüklerini telefonlarına Bluetooth üzerinden bağlayabilir telefon görüşmeleri yapma ve internete erişme fırsatına sahip olacak.

İlgili >> Google+ (Google Glass), iTunes App Store (MyGlass – ABD)

İLGİLİ HABERLER