Teknoloji

Google Fotoğraflar elle yedekleme imkanı sunuyor

google fotoğraflar

google fotoğraflar

Google Fotoğraflar’ın yeni versiyonu dağıtıma çıktı ve bu yeni sürüm kullanıcılara belirli fotoğraflarını elle yedekleme imkanı sunuyor. Bu fotoğraf saklama işine girmek için, öncelikle yedeklemek istediğiniz fotoğrafları seçmeniz, daha sonra da üç noktalı menü ikonuna tıklatmalı ve “Şimdi yedekle” seçeneğini tercih etmelisiniz.

Bu arada Google Fotoğraflar içinde emoji karakterleriyle fotoğraf araması yapabileceğinizi tekrar hatırlatalım. Bu özellik ilk olarak 1 Nisan tarihinde kendisini göstermiş ve birçok kişi bunun bir 1 Nisan şakası olabileceğini düşünmüştü. Ancak 1 Nisan geçtikten sonra da bu özellik kalmaya devam etti, böylelikle bir şaka olmadığı iyice anlaşılmış oldu. Fotoğrafları ararken sevdiğiniz emoji karakterlerinden yardım alabilir, sadece emojiyi kullanarak arama yaparak bu emojinin simgelediği nesnenin bulunduğu fotoğrafları görebilirsiniz.

Google Fotoğraflar fotoğraf yönetimi için çok kullanışlı

Google Fotoğraflar şu anda var olan en kullanışlı ve güçlü fotoğraf yönetim ve yedekleme servislerinden bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Kullanıcılar Fotoğraflar sayesinde uçtan uca çözüme sahip oluyor. Elle yedeklemenin yanında otomatik yedekleme de yapabilen uygulama sayesinde tatil ve gezi fotoğraflarınızı hiçbir müdahalede bulunmadan kaydedebilir, eğer isterseniz yedeklenen fotoğrafları cihazınızdan silerek yeni fotoğraflar için yer açabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER