Eğlence

Google Fotoğraflar desteklenmeyen video formatları için sınırsız depolama alanı sunmayacak

google fotograflar

Google Fotoğraflar bundan böyle desteklenmeyen video formatları için sınırsız depolama alanı imkanından yararlanılmasına izin vermeyecek. Şirketin kısa süre içinde sessiz sedasız duyurduğu bu değişiklik, Android Police sitesi tarafından gündeme taşındı. Yapılan değişiklik küçük ölçekli olduğu için uygulamanın kullanıcılarının büyük kısmını etkilemeyecek.

Google’ın fotoğraf depolama servisi, hâlihazırda şu video formatları için destek sunuyor: mpg, .mod, .mmv, .tod, .wmv, .asf, .avi, .divx, .mov, .m4v, .3gp, .3g2, .mp4, .m2t, .m2ts, .mts ve .mkv.

Google Fotoğraflar’ın desteklemediği formatlar arasında RAW ve VOB en popüler seçenekler olarak öne çıkıyor. Destek kapsamı dışında kalan formatları kullanmak isteyenlerin depolama konusunda Google One çatısı altında sunulan seçeneklere göz atması gerekiyor.

Google Fotoğraflar, pek çok Android telefonda ön yüklü olarak sunuluyor. Buna ek olarak, uygulama iPhone’larda da hatırı sayılır bir kitle tarafından kullanılıyor. Bazı video formatları için sınırsız depolama alanı desteğinin kesilmesi, bu durumu değiştirmeyecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER