Teknoloji

Google Fotoğraflar Color Pop efektlerini tüm kullanıcılarına sunacak

google fotograflar

Google Fotoğraflar düzenli olarak yeni özellikler kazanıyor. Ancak bu özelliklerden bazıları ilk başta tüm kullanıcılara açılmıyor. Color Pop özelliği bu duruma iyi bir örnek teşkil ediyor. Google’ın mayıs ayında duyurduğu bu özellik ilk başta sadece belli kullanıcılara sunulmuştu.

Color Pop efektlerini bir kez daha gündeme alan Google, bu özelliği tüm kullanıcılarına ulaştırmayı planlıyor. Şirket bunu yaparken kullanıcılara yeni bir özellik de sunacak gibi görünüyor. Bu özellik sayesinde Google Fotoğraflar kullanıcılarının bokeh efektini manuel olarak ayarlayabileceği belirtiliyor.

Hem Color Pop efektleri hem de bokeh efektinin manuel ayarlanabilmesi özelliği şimdiden servisin bazı kullanıcılarına sunulmuş durumda. Color Pop filtresini düzenleme araçları içine yerleştiren Google, manuel bokeh efekti ayarlama özelliğini ise düzenlemeler bölümü altında kullanıcıların karşısına çıkarıyor. Her iki yeniliğin de fazla zaman geçmeden tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

Google Fotoğraflar, özellikle manuel bokeh özelliğiyle fotoğraflarını düzenlemek isteyenler için daha öncelikli bir tercih hâline gelebilir.

İLGİLİ HABERLER