Teknoloji

Google Fotoğraflar aşk hikayeleri anlatacak

google fotograflarGoogle Fotoğraflar platformunun en eğlenceli yönlerinden birisi de Asistan’ın platforma yüklenen fotoğraflarla otomatik olarak tematik videolar oluşturması. Bu videolar otomatik olarak oluşturulduğu gibi, kullanıcılar tarafından seçilen başka fotoğraf ve videoların birleştirilmesiyle de hazırlanabiliyor. Temalı seçeneklerde genellikle küçük çocuklar ve tatiller dikkat çekerken, bu temaların arasına son olarak aşk hikayeleri de eklendi.

Google daha önce kullanıcılarına Sevgililer Günü için tematik videolar oluşturma imkanı vermişti. Aşk hikayeleri teması da genel yapısı itibarıyla Sevgililer Günü temasıyla benzerlik gösteriyor. Özelliği deneyenler otomatik olarak oluşturulan videoların resim seçiminin ve kalitesinin henüz istenen seviyede olmadığını belirtse de, bu durumun zaman içinde düzelmesi muhtemel görünüyor.

Bu beklentinin temelinde ise Google Asistan’ın ne kadar başarılı bir öğrenci olduğunu kanıtlaması yatıyor. Asistan’ın zaman içinde daha iyisini yapabileceğine dair inanç, Google Fotoğraflar uygulamasının da aşk hikayelerini daha iyi anlatabileceği konusunda umut veriyor. Yeni temaya platformun iOS ve Android uygulamaları ile web sitesi üzerinden erişilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER