Teknoloji

Google Fotoğraflar Android uygulaması ile VR içerikleri düzenlenebilecek

google fotograflar

google fotograflar androidGoogle Fotoğraflar Android uygulaması için yayınlanan en son güncelleme kullanıcılara dikkat çekici bir yenilik getirmese de, önümüzdeki dönemde uygulamaya eklenecek çarpıcı yeteneklerin ipucunu veriyor. Android Police sitesi tarafından uygulamanın kodunda yapılan inceleme, Google’ın Fotoğraflar uygulamasına yönelik planlarını gözler önüne seriyor.

İpucu verilen yeniliklerden ilki, sanal gerçeklik (VR) içerikleri kaydedenleri ilgilendiriyor. Android telefon sahipleri, yakında Google Fotoğraflar Android uygulamasıyla cihazlarında tuttukları sanal gerçeklik içeriklerini düzenleyebilecek.

Sanal gerçeklik fotoğraflarının ve videolarının uygulama üzerinden nasıl düzenleneceği konusunda henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Renk değişikliği dışında ne gibi işlemlerin yapılabileceği de belirsizliğini koruyor.

Sanal gerçeklik içeriklerinin düzenlenebilmesi özelliğini getirecek olan güncelleme, başka yetenekleri de Google Fotoğraflar Android uygulamasına kazandıracak. Güncelleme ile kullanıcılara fotoğrafları kesme ve renkleri düzeltme imkanı sağlanacak. Bu özelliklerin işleyiş şekli konusunda da henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER