Teknoloji

Google fotoğraf ve video düzenleme şirketi Fly Labs’i satın aldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google-FLy-Labs-071115

Fotoğraf ve video düzenleme uygulamaları geliştiren Fly Labs’in yeni sahibi Google oldu. Fly Labs tarafından yapılan açıklamada ekibin bundan sonraki faaliyetlerini Google’ın Mountain View’daki merkezinde yürüteceği ve Google Fotoğraflar için çakışacağı belirtildi. Açıklamada Google Fotoğraflar’ın Fly Labs’in yaptıklarıyla çok uyumlu bir platform olduğunun altı çizildi.

İnsanlara fotoğraf ve videolarının en iyi haline ulaşmada yardımcı olma amacıyla hareket ettiklerini belirten Fly Labs ekibi, düzenleme uygulamalarıyla insanlara medya içerikleri üstünde kreatif kontrol oluşturma şansı sunulduğuna dikkat çekti.

Şirketten yapılan açıklamada video düzenleme uygulamalarının geçtiğimiz 1,5 yıllık dönemde 150 ülkede 3 milyondan fazla indirme sayısına ulaştığı belirtildi.

Fly Labs tarafından geliştirilen Clips, Fly, Tempo ve Crop on the Fly uygulamalarına önümüzdeki 3 ay boyunca App Store’da ücretsiz olarak erişilebilecek. Ancak bu dönemde uygulamalar için yeni güncelleme yayınlanmayacak. 3 aylık geçiş sürecinin ardından uygulamalar App Store’dan tamamen kaldırılacak ve sadece daha önceden yüklemiş olanlar uygulamayı kullanabilecek.

İLGİLİ HABERLER