Teknoloji

Google Duo Galaxy S22 serisiyle yeni özellikler kazanıyor

google duo galaxy s22

Google Duo kullanıcıları, Samsung’un yeni Galaxy S22 serisi cihazlarıyla birlikte bazı yeni özelliklere kavuşuyor. Artık Duo kullanıcıları birlikte video izleyebilecek ve aynı sanal beyaz yazı tahtasını kullanabilecek.

Duo’nun yeni özelliklerinin duyurusu, Samsung’un Galaxy S22 serisi telefonlarını Tab S8 serisi tabletlerini tanıttığı etkinlikte yapıldı.

Google’ın verdiği bilgiye göre, Duo’nun canlı paylaşım özelliğinin kapsama alanında aralarında Jamboard’un da bulunduğu popüler uygulamalar bulunuyor. Google’ın ortak çalışma için geliştirdiği Jamboard’da aynı anda 50 kişi aynı beyaz tahtanın üstüne yazabiliyor veya bir şeyler çizebiliyor.

Canlı paylaşım özelliği sayesinde Google Duo kullanıcıları YouTube videolarını birlikte izleyebilecek. Google Haritalar, Samsung Notlar ve Samsung Galeri uygulamaları da destek listesinde yer alıyor.

Galaxy S22 serisiyle gelişmiş canlı paylaşım özelliklerine kavuşan Google Duo, ekran paylaşımı özelliğini daha önce sadece bire bir görüşmeler için Android kullanıcılarına sunmuştu. Daha kapsayıcı görünen yeni canlı paylaşım özelliği, Apple’ın iOS’te FaceTime için sunduğu SharePlay özelliğine verilmiş bir yanıt gibi görünüyor. Samsung’dan verilen bilgiye göre, yeni Duo özelliğine çağrı ekranındaki canlı paylaşım menüsü üzerinden erişilebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER