Teknoloji

Google Chrome yeni sekme sayfasını kişiselleştiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google chrome yeni sekme sayfasıGoogle Chrome Android uygulamasının geliştirici sürümündeki bir değişiklik, tarayıcıya yakında yeni özelliklerin gelebileceğini gösteriyor. Android Police sitesinde yer alan habere göre, kullanıcılar cihazlarında Google Now tarafından desteklenen bir içerik listesiyle karşı karşıya kalacak.

Uygulamanın test versiyonunu indirenler, söz konusu özelliğin getirilerini şimdiden görebiliyor. Bu özellik Google Reader’a benzemese de, kullanıcılara kişiselleştirilmiş öneriler sunuyor. Bu önerilerin tarayıcının arama çubuğunu çok sık açmayanlara yardımcı olacağı söylenebilir.

Google Chrome yeni sekme sayfası önerilerini ana sürümde de gösteriyor

Geliştirici sürümünü yüklemeyenler de, Google Chrome yeni sekme sayfasında gösterilen önerileri görebilir. Bunun için tarayıcının adres çubuğuna “Chrome://flags” yazmak ve “Yeni sekme sayfasında içerik kesitlerini göster” seçeneğini aktive etmek gerekiyor.

Söz konusu yöntem, Android’deki beta ve ana versiyonlarda çalışıyor. Ancak Google’ın özelliği tüm kullanıcılara sunmamış olması da ihtimaller dahilinde yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER