Teknoloji

Google+ çevrelerinde iyileştirmeler, marka sayfalarında yönetici sınırının yükseltilmesi

Google, kullanıcıların Google+ üzerindeki oluşturdukları çevrelerin paylaştıkları içeriklerin aşırı şekilde birikmesine ve takip edilmesinin zorlaşmasına engel olmak amacıyla grafiksel ayar çubuğu ekledi. Bunun yanı sıra bildirimler, fotoğraflar ve marka sayfaları da birtakım iyileştirmeler gördü.

Google, Google+ kullanıcılarının her geçen gün bu servis üzerinde daha fazla paylaşım yaptığını gözlemleyerek paylaşılan bu içeriklerin kullanıcıları bunaltmaması amacıyla bir ayar mekanizması geliştirdi. Kullanıcıların çevrelerine özel akış sayfaları üzerinde yer alan bir grafiksel ayar çubuğu söz konusu çevre üyelerinin paylaşımlarının ana içerik akışında ne kadar oranda görüntüleneceğini belirliyor. Söz konusu işlevin nasıl çalıştığını aşağıdaki videoda daha rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Video: Google+ Çevreler Kontrolü

Google’ın güncellediği bildirim sistemi kullanıcılara bildirimi gösterilen paylaşımla ilgili detaylara hızlı bir şekilde bakış atma imkânı sunuyor. Google+ fotoğraflar bölümüne de yeni bir etiketleme sistemi eklendi. Ayrıca gezinme arabirimi daha düzgün, yorumlar daha rahat erişilebilir ve okunabilir hâle getirildi. Son olarak marka sayfalarında da bir marka sayfasının 50 Google+ kullanıcısı tarafından yönetilmesine izin verildi.

Video: Google+ Sayfalarına Yapılan Güncellemeler

Video: Google+ Fotoğraf Işık Kutusu

İlgili – Google Blog

İLGİLİ HABERLER