Teknoloji

Avengers: Endgame’in vizyona girişini Google da kutluyor

google avengers: endgame

Avengers: Endgame önümüzdeki birkaç hafta boyunca popüler kültür dünyasının en önemli gündem maddesi olacak gibi görünüyor. Neredeyse her yerde Avengers: Endgame temalı içerikler öne çıkıyor. Bu furyaya internet dünyasının devleri de kayıtsız kalmıyor. Google Avengers: Endgame’in vizyona girişini arama sonuçları sayfasına yerleştirdiği bir sürprizle kutluyor.

Google üzerinde filmin kötü kahramanı Thanos için arama yapıldığında kullanıcıların karşısına çıkan sonuç sayfasında Thanos ile belli başlı bilgileri veren bir kart bulunuyor. Bu kartta Thanos’un filmde taktığı ve üzerinde Sonsuzluk Taşları’ının yer aldığı “Sonsuzluk Eldiveni” de görülüyor. Kullanıcılar masaüstünde veya mobil cihazlarda bu eldivene dokunduklarında sonuç sayfasında gördükleri şeyler birer birer yok oluyor.

90 milyonun üstündeki sonuç sayısı birden yarıya inerken, eldivene tekrar dokunulduğunda her şey normale dönüyor. Google Avengers: Endgame furyasına en basit ama eğlenceli şekilde yaklaşan markalar arasında yerini alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER