Teknoloji

Google Allo ilginç çıkartmalarla birlikte gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google allo cikartmaGoogle, geçtiğimiz mayıs ayında düzenlenen I/O 2016’da sohbet uygulamaları Duo ve Allo’yu duyurmuştu. Video sohbet için hazırlanan Google Duo, geçtiğimiz hafta kullanıcılarla buluşmaya başlamıştı. Duo’nun çıkışı ile birlikte yazılı mesajlaşma uygulaması Allo için geri sayım da biraz daha hızlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Google Duo: Sade arayüz ve yüksek görüşme kalitesi bir arada

Android Police sitesi tarafından yayınlanan ekran görüntüleri, Google Allo için hazırlanan çıkartma paketlerini gözler önüne serdi. Arkadaşlarla olan sohbetleri renklendirmek amacıyla tasarlanan bu çıkartmalar, ilk bakışta göze oldukça renkli ve sevimli geliyor.

İnternete sızan çıkartma paketlerinden birisinde başrolü Google’ın “Julio The Bull” adını verdiği bir boğa kapıyor. Bu kaslı ama sevimli boğayı tek elle şınav çekerken, kendi meme uçlarını sıkarken veya kafasına silah dayama hareketi yaparken görebiliyoruz. Ön izleme sürümünde kullanılan diğer çıkartmak paketlerinde de standart emojilerden çok daha farklı ve eğlenceli görsellere rastlamak mümkün oluyor.

Google Allo için kesin yayın tarihi henüz açıklanmış değil

Uygulamanın nihai sürümünde söz konusu çıkartma paketlerinin hangilerinin bulunup bulunmayacağı henüz bilinmiyor. Allo’nun kesin çıkış tarihi de şu an için duyurulmuş değil.

İLGİLİ HABERLER