Manşetler

Google 29 Eylülde bir Nexus etkinliği düzenleyecek

android-marshmallow-heykel-180815-1

Google, 29 Eylülde San Francisco’da düzenleyeceği etkinliğin davetiyelerini dün geç saatlerde basın mensuplarına gönderdi. Etkinlik Türkiye saatiyle akşam 19:00’da başlayacak.

Alphabet çatısı altında yeniden yapılanan ve çekirdek ürün ve servislere bundan böyle daha fazla önem verecek olan Google’ın tanıtacağı birçok yenilik olabilir, ancak son günlerde sızanlara baktığımızda yeni Nexus telefonları ve Chromecast cihazı bizi bekliyor gibi görünüyor.

Geçtiğimiz ilkbahar aylarından beri Google’ın bir değil, iki Nexus telefonu birden çıkaracağı söyleniyor. Bunlardan bir tanesi LG’den, diğeri de Çinli telefon üreticisi Huawei’den gelecek gibi görünüyor. Bu arada Chromecast’in yeni versiyonunu da bu etkinlikte görmek sürpriz olmayacaktır. Böylelikle Apple’ın ardından Google da sonbaharı yeni bir multimedya cihazıyla karşılayacak.

Etkinlik Sundar Pichai’nin Google’ın en tepesine oturduktan sonraki ilk büyük organizasyon olması bakımından da önem taşıyor. Pichai’nin de burada boy göstermesi bekleniyor.

Google’ın bu etkinliğiyle ilgili detayları 29 Eylül Salı akşamı Teknoblog’da bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER