Dosya

Google’dan 2014’ün en iyi Android uygulamaları

android-171214

Google, mevcut furyadan geri kalmadı ve 2014’ün en iyi Android oyun ve uygulamalarını açıkladı. Apple’ın iOS için yaptığı “2014’ün en iyileri” toplamasına benzer bir yapı oluşturan Google, editörler tarafından seçilen en iyi uygulamaları ve oyunları Google Play’de özel bir sayfa içinde topladı. İnternet devi kategorilere göre en çok indirilen Android uygulamalarını açıklamayı da ihmal etmedi. Google Play Store’da kategorilere göre en çok indirilen uygulamalar listesi şu şekilde:

Google Play Store’da en çok indirilen oyunlar listesinin zirvesinde ise Candy Crush Saga yer alıyor. Listenin geri kalanını ise sırasıyla Don’t Tap The White Tile, Farm Heroes Saga, Subway Surfers ve Clash of Clans oluşturuyor.

Google Play Store’da yılın en iyi uygulamaları için oluşturulan özel bölümdeyse yerli ve yabancı uygulamalar bir arada bulunuyor. Sahibinden, Kaave Falı, Lig TV, TRT Haber, Hepsiburada, Mynet Haber, Yemeksepeti, Markafoni, n11.com, Morhipo, Mackolik Canlı Sonuçlar ve Garanti Cep Şubesi listeye giren yerli uygulamalar olurken; yerli uygulamaların büyük çoğunlukla alışveriş sitelerine ait olması dikkat çekiyor. Söz konusu listede Shazam, Evernote, SwiftKey Keyboard, Tango, TuneIn Radio gibi küresel çapta popüler uygulamalar da yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER