Manşetler

Google 2012’nin en iyi Android uygulamalarının listesini yayınladı

2012’nin en iyi iOS uygulamalarının listesini yayınlayan Apple’ın ardından Google da benzer bir adım attı ve Google Play Store’a 2012 yılında gelmiş en iyi uygulamaların bir listesini yayınladı. Uygulama listesinde büyük bir kullanıcı kitlesinin indirdiği uygulamaların yanı sıra pek fazla kişi tarafından bilinmeyen uygulamalar da yer alıyor.

Google bu uygulama listesinde yer alan ürünleri rastgele sıralamış, yani bir uygulamanın listede ön sıralarda yer almasının onun daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Listedeki uygulamaların büyük çoğunluğu ücretsiz olarak indirilebiliyor, bu arada liste bulunduğunuz ülkeye göre farklılık gösteriyor. Örneğin Google Play Store’un ABD şubesinde daha fazla uygulama sergilenirken, Türkiye şubesinde yer alan en iyi uygulamalar sayfasında yalnızca 10 uygulamanın listelendiğini gördük. Google Play Store’un en iyi uygulamaları listesi aşağıdaki uygulamalardan oluşuyor:

– Evernote
– Pinterest
– Grimm’s Snow White
– Expedia
– Pocket
– Ancestry
– Fancy
– SeriesGuide Show Manager
– Pixlr Express
– TED

Evernote ve Pinterest’i listede görmek çok şaşırtıcı değil. SeriesGuide Show Manager uygulaması da özellikle yabancı dizileri izlemeyi sevenlerin bu dizilerin bölümlerine ait kayıtları görmeleri ve en son hangi bölümü izlediklerini anlamaları bakımından bir hayli yararlı oluyor. Pocket, Fancy ve Pixlr Express gibi uygulamaların da hakettiği ilgiyi görmesi güzel.

İlgili >> Google Play Store

İLGİLİ HABERLER