Eğlence

Godzilla: King of the Monsters’ın ilk fragramanını izleyin – Video

godzilla king of the monsters

godzilla king of the monstersWarner Bros. ABD’nin San Diego şehrinde düzenlenen Comic-Con etkinliğindeki Hall H panelinde, Gareth Edwards’ın 2014 tarihli Godzilla filminin devamı niteliğindeki Godzilla: King of Monsters filminin ilk fragmanını da gösterdi.

Fragman Stranger Things’den bildiğimiz Millie Bobby Brown bir felaketten kaçarken açılıyor. Bu sırada Vera Farmiga’nın canlandırdığı bir bilim insanı da insanoğlunun yeni bir tehditle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Godzilla gibi canavarlar yıllar boyu saklandıktan sonra yeryüzüne geri dönüyor. “Tüm Titan’lar bulunmadıkça, gezegenimiz yok olacak, tabii ki biz de.” diyor. Görünüşe göre, filmde birden fazla Godzilla olacak; Mothra’nın yanı sıra birkaç canavar da görünüyor. Görünüşe göre, filme adını veren kahramanla başka canavarlar arasında bir mücadele izleyeceğiz.

2014’teki Godzilla filminin iyi bir performans göstermesinin ardından başlangıçta, Gareth Edwards’ın Godzilla: King of the Monsters filminin başında olacağı düşünülüyordu. Ancak onun yerine 2016’da Michael Dougherty filmin dümenine getirildi. Film, kendi sinema evreninin yeni bir parçası olma özelliğini taşıyor. Geçen yıl Legendary Pictures, Godzilla ve King Kong‘un yollarını oldukça şiddetli bir savaşta kesiştirmişti. Godzilla: King of the Monsters ise daha büyük hikâyenin gelecek parçası niteliğini taşıyor. Daha sonra da, Mayıs 2020’de, Adam Wingard’ın Godzilla vs. Kong filmi gelecek.

Godzilla: King of the Monsters 31 Mayıs 2019’de vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER