EğlenceManşetler

Yeni God of War oyunu Türkçe altyazı seçeneğiyle geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

god of warSanta Monica Studios’un imzasını taşıyan God of War, oyun dünyasının en popüler üyeleri arasında yer alıyor. Sağlam bir hayran kitlesi olan serinin en yeni macerası, 20 Nisan 2018’de PlayStation 4 sahipleri tarafından oynanabilecek.

Kratos, serinin en yeni oyununda eski hikayelere kıyasla daha farklı ve değişim geçirmiş biri olarak oyuncuların karşısına çıkacak. Kratos, yeni kurguda oğlu Atreus için geçmişteki hatalarını telafi etmeye ve daha iyi bir insan olmaya çalışacak.

Oyunun ana kahramanı, olgunlaşma amacıyla çıktığı şiddet üzerine yoğunlaşan yolculuğunda birbirinden farklı varlıklarla karşılaşacak. Kendisi de bir “yarı tanrı” olan Kratos; yolculuğunda canavarlar, ejderhalar ve tanrılarla dolu bir kaos ortamında geçmişiyle hesaplaşmaya çalışacak.

God of War için ön sipariş dönemi şubat ayında başlayacak

Yeni God of War macerası için ön sipariş dönemi şubat ayında başlayacak. Oyun hem PlayStation Store hem de teknoloji mağazaları üzerinden sipariş edilebilecek. Türkçe altyazı seçeneğiyle oyuncularla buluşacak olan oyunla birlikte özel ve koleksiyoncu sürümleri de satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER