Eğlence

God of War: Rangarok’un çıkış tarihi için yeni iddia

god of war: ragnarok the game awards 2022

God of War: Rangarok her şeye rağmen 2022 bitmeden oyuncularla buluşabilir. Bloomberg’in haberine göre; PS4 ve PS5 sahiplerinin merakla beklediği oyun, çıkışın 2023’e kalacağına dair dedikodulara rağmen, bu yılın kasım ayında yayınlanabilir.

Sony’nin Santa Monica stüdyosunun oyunun çıkış tarihini haziran ayı bitmeden açıklayabileceği söyleniyor. Normal şartlarda oyunun eylül ayında yayınlanması beklense de, gecikmenin kasım ayının ötesine sarkmayacağı ifade ediliyor.

Gamereactor sitesine konuşan Avrupalı kaynaklar, oyunun 2023’e kadar hazır olmayacağını iddia etmişti. Sony’nin 2 Haziran’da gerçekleştirdiği State of Play etkinliğinde veya bu hafta içinde gerçekleştirilen Summer Games Fest’te oyun hakkında bir duyuru gelmemesi de gecikme iddialarını alevlendirmişti.

Bloomberg’in ulaştığı kaynaklar, Rangarok’un duyurulduğu 2020’den bu yana birkaç kez gizli veya açık şekilde ertelendiğini, bunlardan bazılarının da pandemi ve uzaktan çalışma koşullarından kaynaklandığını belirtti.

God of War: Rangarok hakkındaki iddialarla ilgili olarak Sony’den bir açıklama gelmiş değil. Dolayısıyla iddialara temkinli yaklaşmakta fayda var. Ancak kasım ayının merakla beklenen oyunların çıkışı için favori bir dönem olduğu biliniyor. Dolayısıyla bu iddianın kulağa mantıklı geldiği söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER