Eğlence

God of War: Rangarok’un çıkış tarihi açıklandı

god of war: ragnarok the game awards 2022
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

God of War: Rangarok Sony’nin bu yıl çıkaracağı en büyük oyunlar arasında yer alıyor. Oyunun çıkış tarihi için beklenen açıklama da sonunda geldi. Sony, Rangarok’un 9 Kasım’da PS4 ve PS5’te oyuncularla buluşacağını duyurdu.

Çıkış tarihini açıklayan Sony, oyun için yeni bir video da paylaştı. Bu video oyunun hikayesi hakkında bazı ipuçları da veriyor. Sony’nin oyun için hazırladığı kısa açıklama ise oyuncuları “karanlık” bir maceranın beklediğini gösteriyor.

Söz konusu açıklama şu şekilde: “Dünyanın sonunu getirecek beklenen savaştan önce soruların cevabını bulmak için Kratos ve Atreus’un efsanevi yolculuğuna katılın. Bütün bunlar olurken, Asgard’ın gözleri tüm hareketlerini izleyecek.”

God of War: Rangarok normal şartlar altında 2021’de yayınlanacaktı. Ancak daha sonra oyunun çıkışı 2022’ye bırakılmıştı. Oyunu geliştiren Sony’nin Santa Monica stüdyosu ertelemeyi duyururken şu ifadeleri kullanmıştı: “En üst kalitede bir oyun sunmaya kararlıyız. Ancak bunu yaparken takımımızın, kreatif ortaklarımızın ve ailelerimizin de güvenliğini ve iyiliğini gözetmemiz gerekiyor.”

İLGİLİ HABERLER