Eğlence

Goat Simulator önümüzdeki ay PlayStation’a geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

goat-simulator-160715

Coffee Stain Studios’un imzasını taşıyan eğlenceli oyun Goat Simulator, önümüzdeki aydan itibaren oyun konsollarına taşınıyor. Double Eleven’dan Mark South imzasıyla yapılan açıklamada, iki şirketin işbirliği neticesinde Goat Simulator’ın 11 Ağustosta PlayStation 3 ve PlayStation 4’teki yerini alacağı belirtildi. Özel olarak hazırlanacak Goat Simulator’ın PlayStation sürümlerinde diğer versiyonlarda bulunmayan özelliklerin yer alacağı ifade edildi.

Goat Simulator’da oyuncuların kontrol ettiği keçiler dijital dünyada bir yıkım yaratıyor. Keçilerin roketlerle veya planörlerle uçabildiği oyunda, bir yerleri veya bir şeyleri patlatmak oldukça doğal bir eylem olarak karşılanıyor. Goat Simulator’ın keçileri, önlerine gelen herkese boynuz atmaktan da geri kalmıyor.

Goat Simulator PlayStation versiyonlarında “Co-Op Modu” adını taşıyan özel bir mod bulunacak. Bu mod sayesinde PlayStation 3’te iki kişi, PlayStation 4’te ise dört kişiyle birlikte Goat Simulator keyfi yaşanabilecek. Uzun süredir üstünde çalışılan “GoatVR” modu da PlayStation aracılığıyla Goat Simulator oyuncularına ulaştırılacak.

GoatVR’ın en azından şu an için kullanıcıların düşündüğü şey olmadığını belirtmek gerekiyor. Söz konusu deneyim için ilk etapta özel bir aksesuara veya başlığa ihtiyaç olmayacak. Gelecekte GoatVR için bir başlık sahibi olmak gerekse de, Coffee Stain Studios ve Double Eleven henüz bu noktaya ulaşmış değil.

İLGİLİ HABERLER