Teknoloji

Gmail’in Öncelikli Posta Kutusu özelliği mobil web tabanlı uygulamaya geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google’ın sadece Android’e bahşettiği bazı güzellikleri kıskananlar, bu kıskançlıklarını bir anlık olsun bırakabilirler. Çünkü Gmail’in Öncelikli Posta Kutusu özelliği Gmail’in mobil web uygulaması üzerinden de sunuldu.

Şimdiye kadar bu özellik sadece Gmail’in masaüstü versiyonunda ve Android cihazlarında sunulmaktaydı, ancak e-postaları önem sırasına göre sıralayan akılı bir sistemden tüm mobil kullanıcılar yararlanabilecek. Bilmeyenler için bu özelliği tekrar hatırlatacak olursak, Öncelikli Posta Kutusu özelliği kullanıcıların belirli bir e-posta adresinde gelen mesajları kaç kere okuduğu ya da yanıtladığı gibi hareketlerden öğrenerek gelen iletileri önem sırasına göre diziyor. Mobil web kullanıcıları “Önemli” etiketiyle bu iletileri araştırabiliyordu, ancak önem arzeden tüm iletiler orta yerde ve her zaman ulaşılabilir olacak.

Gmail’in bu yeni mobil özelliği HTML5 uyumlu internet tarayıcısına sahip cihazlarda kullanılabilecek, yani Android 1.5 ve iOS 3.0 ya da üstü sürümle çalışan cihazlar bu nimetlerden yararlanabilecek.

İlgili – Google Mobile Blog

İLGİLİ HABERLER