Teknoloji

Gmail’de Hangouts sekmesiyle sohbet etmek kolaylaşıyor

gmail-hangouts-270814

Gmail ile Hangouts’un bağları daha da kuvvetleniyor. Google, bütün cihazlar ve platformlar üzerinde Gmail’i güncellemeye başladı, böylelikle Hangouts sekmesi eklenmiş olacak. Bu sekme içinde hangi arkadaşların çevrim içi veya çevrim dışı olduğunu görme fırsatı elde edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bir isme dokunmak veya tıklayarak Hangouts üzerinden, Gmail’i terketmeden mesaj göndermeye başlamak olacak.

Bu yeni işlev sayesinde kullanıcıların iş akışı ve üretkenliği daha da artırılmış olacak. Farklı uygulamalar arasında sürekli şekilde geçiş yapmak yerine, web’de veya mobil cihazlarda sadece Gmail üzerinden bütün işleri gerçekleştirme imkanı bulacaksınız.

Google’ın Google+ sayfası üzerinden yaptığı duyuruda, bundan böyle herhangi bir anda çevrim içi olan sohbet arkadaşlarını görmenin daha da kolaylaşacağı, bunun yanı sıra favori kişilerin iletişim listesinin tepesine sabitlenebileceğini kaydetti.

Google güncellemenin önümüzdeki birkaç gün içinde yayılacağını kaydetti. Güncelleme sonrasında sohbet ayarları içinde “Yeni Hangouts’u deneyin” şeklinde bir buton görmeniz gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER