Manşetler

Gmail iOS uygulaması güncellemeyle yeni iletileri yüklemek için bekletmeyecek

Google’ın Gmail iOS uygulaması için yayınladığı son güncellemeyle birlikte arka planda otomatik yenileme özelliği iOS 7 kullanıcılarına sunuldu.

gmail-ios-ipad-151113

Şirketin konuyla ilgili olarak yayınladığı mesaja göre, bundan böyle gelen kutusunun yenilenmesi için sinir bozucu beklemeler ortadan kalkacak. Gmail bundan böyle uygulama kapalı olsa bile gelmiş olan e-postaları alacak, böylelikle siz Gmail uygulamasını açtığınızda tüm yeni e-postaları karşınızda göreceksiniz.

Gmail uygulamasının bu yeniliğinden faydalanmak için iOS sistem ayarları içinde arkaplanda yenileme özelliğini etkinleştirmiş olmanız gerekiyor. Ayrıca Gmail bildirimlerinin de açık olması gerekiyor. Bu iki adımı yerine getirdikten sonra Gmail’i her açışınızda mesajların tamamının yüklenmesi için beklemenize gerek kalmayacak. iOS için Gmail bu son güncellemeyle birlikte Android tarafındaki uygulamayla eşdeğer hâle gelmiş oldu.

Öte yandan son Gmail iOS güncellemesi Google’ın çeşitli uygulamaları içinde tekil kullanıcı girişi yapma desteğini de ekliyor. Gmail hesabınızla giriş yaptığınızda; Google Haritalar, Google Drive, YouTube ve Chrome gibi indirdiğiniz uygulamalara da hızlı şekilde kullanıcı girişi yapabileceksiniz.

İlgili >> Resmi Gmail Blogu, iTunes App Store (Gmail)

İLGİLİ HABERLER