Teknoloji

Gmail Android uygulamasının 2.3.5 sürümüyle birlikte sadece öncelikli e-postaları indirme ve etiketlere özel zil sesi desteği eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Eğer sıkı bir Gmail kullanıcısıysanız ve hareket hâlindeyken de e-posta kutunuzla sürekli bağlantıda kalmak istiyorsanız, işinizi en iyi görecek olan şey Android işletim sistemiyle çalışan bir akıllı telefondur. Gmail’in Android’e özel uygulamasının 2.3.5 sürümüyle birlikte işler çok daha iyi bir hâl alıyor. Yeni sürümle birlikte uygulamaya iki önemli özellik eklendi.

Bunlardan ilki sadece öncelikli e-posta iletilerini almak. Bu durumda sizin için fazla önem arz etmeyen mesajları sunucuda tutacak ve pil ömründen tasarruf etmiş olacaksınız. İkinci yenilik ise mesaj kutunuzdaki her türlü etiket için farklı zil sesi veya bildirim ayarlama imkânı. Bunun dışında önceden belirlenmiş kullanıcılar için “Resimleri Göster” cevabının hatırlanması, genl performans iyileştirmesi, TalkBack ekran okuyucusu desteği gibi yenilikler de uygulamanın yeni sürümüyle birlikte geliyor. Gmail’in yeni sürümünü Android Market üzerinden cihazınıza kurabilirsiniz, eğer eski sürüm yüklüyse aynı şekilde güncelleme yapabilirsiniz.

İlgili – Android Market

İLGİLİ HABERLER