Teknoloji

Gmail Android uygulamasında gelen kutusu türü değiştirilebilecek

gmail androidHer gün çok sayıda e-posta alan kişiler için gelen kutusu türünü değiştirmek oldukça önemli. Ancak Android kullanıcılarına bu konuda iOS cihaz sahiplerine sunulduğu kadar fazla seçenek sunulmuyordu. Gmail Android uygulaması için hazırlanan son güncelleme ile bu durum değişiyor.

Hazırlanan güncelleme sayesinde Android kullanıcıları Gmail uygulaması üzerinden gelen kutusu türünü rahatlıkla değiştirebilecek. Bu yeni seçenekler sayesinde Gmail kullanıcılarına e-postalarını da rahatlıkla organize edebilecek. E-postalar önemlilere, okunmamışlara veya yıldızlı e-postalara öncelik verilebilecek şekilde sıralanabilecek.

Son güncelleme sayesinde kullanıcılar web üzerinde gördükleri e-posta konfigürasyonuna Android üzerinde de erişebilecek. Yeni gelen kutusu değiştirme seçeneğinden yararlanmak için Gmail’in Android uygulamasının ayarlar bölümüne gitmek gerekiyor.

Gmail Android uygulamasına eklenen bazı özellikler kademeli olarak dağıtılıyor. Bu kademeli dağıtım nedeniyle kimi kullanıcıların yeni seçeneklere kavuşması zaman alabiliyor. Dolayısıyla yeni seçeneklere erişemeyen kullanıcıların biraz sabırlı olması gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER