Teknoloji

General Mobile ilk akıllı saati GM Watch’u tanıttı

general mobile gm watch

GM 22, GM 22 Plus ve GM 22 Pro modellerini barındıran GM 22 ailesinin resmi tanıtımını yapan General Mobile bir de akıllı saat duyurdu. GM Watch şirketin ilk akıllı saati niteliğini taşıyor.

General Mobile’ın yaptığı açıklamaya göre, ikonik geometrik tasarımı ve 1.28 inç TFT dokunmatik ekranı ile GM ailesinin en yeni üyesi olan GM Watch, 240×240 piksel çözünürlüğe sahip olarak geliyor. IP 68 sertifikasına sahip olan ürün, tek şarjla 10 gün boyunca çalışma imkanı sağlıyor.

GM Watch Nabız, kandaki oksijen, kalori takibi, uyku izleme gibi kritik sağlık parametrelerini takip ederek kullanıcılarının daha sağlıklı bir hayata adım atması için yardımcı oluyor. 12 farklı spor egzersizi sayesinde spor aktivitelerinin de anlık olarak takip edilebilmesini sağlıyor. Ürün aynı zamanda Android akıllı telefonlarla entegre GM Watch App’i de destekliyor.

Yüksek kalitede bir akıllı saat deneyimi sunan GM Watch’un tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 799 TL olarak belirlendi. Varsayılan Siyah renginin yanı sıra, Kırmızı, Yeşil ve Mavi kordon renk seçenekleri de aksesuar olarak sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER