Manşetler

Video: General Mobile GM 9 Pro Kutusundan Çıkıyor

gm 9 pro kutu açılımı

General Mobile‘ın 11 Eylül Salı günü İstanbul İkitelli’de bulunan fabrikasında tanıtımını gerçekleştirdiği yeni Android One telefonu GM 9 Pro test merkezimize ulaştı. Çok yakında Teknoblog’da detaylı bir GM 9 Pro incelemesi bulacaksınız. Ancak bunun öncesinde Android One telefonunu kutusundan birlikte çıkarıyor ve ilk turu da birlikte atıyoruz.

GM 9 Pro, daha önce gördüğümüz General Mobile telefonlarıyla benzer bir ambalajda geliyor. Telefonun kutusundan Dolby Atmos destekli, özel bir kulaklık çıkıyor. Bunun yanı sıra yine General Mobile’a özel şarj adaptörü ve USB-C uçlu kablo çıkıyor. Kutudan çıkanların, orta segment telefonlarda gördüklerimizin üstünde bir kaliteye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

GM 9 Pro’nun kurulumunu birkaç dakika içinde tamamlayabilirsiniz. Kurulum sırasında parmak izi ekleme işlemini de yapabilirsiniz. Bu arada, tahmin ediyoruz ki saf Android‘de sunulan yeni bir özellik olarak, Android One telefonun kurulumu sırasında hangi Google uygulamalarının yükleneceği de kullanıcılara soruluyor. Eğer herhangi bir ek Google uygulamasını yüklemeyi seçmezseniz, oldukça sade bir uygulama menüsü sizi bekliyor. Gerisini Google Play’den uygulama yükleyerek doldurmak size kalmış.

GM 9 Pro kutu açılımı videosunda cihazın ilk kez açanların nelerle karşılaşacağını gösteriyor. Telefonla ilgili ilk izlenimlerimiz ve fikirlerimiz için de daha önce yayınladığımız ön inceleme yazısına göz atabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER