Teknoloji

GM 8 için Android 9 Pie güncellemesi çıktı

gm 8 android 9 pie
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

General Mobile, Android 9 Pie güncellemesini 2018 yılının en çok tercih edilen modellerinden biri olan GM 8 ile kullanıcılarına sunmaya başladı. Şirketin belirttiğine göre, GM 8 kullanıcılarının telefonlarına yükleyebileceği Android 9 Pie, en güncel Android deneyimini yaşatacak.

Google ile olan iş birliğinin bir sonucu olarak General Mobile, güncellemeler konusunda diğer üreticilere göre daha hızlı ilerleyebiliyor. Şirket, Android 9 Pie versiyonunu kademeli olarak GM 8 kullanıcılarıyla buluşturmaya başladı. Güncellemeyle birlikte General Mobile kullanıcıları birçok farklı özellikten faydalanabilecek.

Basitleştirilmiş yeni ses kontrol arayüzü, otomatik rahatsız etmeyin modu, küçük metinleri okumanıza ve kelimeleri hassas bir şekilde seçmenize yardımcı olan metin yakınlaştırma, karanlık tema seçeneği ve daha birçok özelliğiyle GM 8 kullanıcılarına yepyeni bir sistem ve gezinme deneyimi sunuyor.

Güncellemeyi kurmak için GM 8 kullanıcılarının bildirimleri takip etmeleri ve yüklemeye izin vermeleri ya da Ayarlar menüsü üzerinden sistem güncellemesini takip etmeleri yeterli olacak.

İLGİLİ HABERLER