Manşetler

GM 8 Go Android Go telefonu Türkiye’de satışa çıktı

general mobile gm 8 go

general mobile gm 8 go

General Mobile, MWC 2018’de duyurusunu gerçekleştirdiği Android Go telefonu GM 8 Go modelini Türkiye’de satışa sundu.

Android Go, barındırdığı özelleştirilmiş Google uygulamaları ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. GM 8 Go’da yüklü olarak gelen Chrome ve diğer Google uygulamalarıyla internet üzerinden veri kullanımını azaltılarak veri tasarrufu sağlanıyor. Saf Android arayüzüyle gelen GM 8 Go, kullanıcılara Android?in en güncel versiyonu olan Android Oreo 8.1 işletim sistemini sunuyor.

Android Oreo (Go edition), hızlandırılmış yazılımı ile yüksek performans gösteren işletim sistemi, ekstra depolama imkânı ve güvenlik gibi avantajlar içeren optimize edilmiş bir yazılım deneyimi sağlıyor. GM 8 Go, özellikle ilk kez internetle tanışanların ihtiyaç duyabilecekleri, amaca yönelik Google uygulamalarıyla birlikte geliyor. Android Oreo (Go edition) yüklü akıllı telefonlar, ayrıca telefon üzerinde en iyi çalışan uygulamaların indirilebilmesini kolaylaştıran özel bir Google Play Store versiyonu yüklü şekilde sunuluyor.

GM 8 Go, 18:9’luk ekran tasarımıyla dikkat çekiyor. 13MP flaşlı ön kamerası ile üstün selfie deneyimi yaşatan GM 8 Go ile fotoğraf tutkunları, çektikleri fotoğrafları cihazın hem ön hem arka kamerasında kullanabilecekleri portre modu (bokeh) seçenekleri ile düzenleyerek fotoğraflarına sanatsal bir dokunuş katabiliyor. Ayrıca çekilen fotoğraf ve videolar hafıza problemi olmaksızın dahili olarak sunulan Google Fotoğraflar uygulamasıyla yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız olarak depolanıyor.

GM 8 Go kullanıcılara HD kalitesinde video görüşmeleri sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, Dolby Audio uygulaması yoluyla harika ses efektleriyle en iyi müzik deneyimine ulaşıyor.

GM 8 Go, 799 TL fiyatıyla zincir teknoloji marketleri ve seçkin cep telefonu mağazalarının yanı sıra; General Mobile?ın web sitesi www.generalmobile.com üzerinden online olarak kullanıcılarla buluşuyor. GM 8 Go ayrıca, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom mağazalarında 12, 24, 36 ay taksit seçenekleri ile satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER