Manşetler

GM 8 için Android 8.1 Oreo güncellemesi dağıtıma çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

gm 8 android 8.1 oreoTürkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olduğu belirtilen General Mobile, GM 8 için Android 8.1 Oreo güncellemesini sunmaya başladı. Böylelikle GM 8 kullanıcıları, Android 8.1 Oreo güncellemesiyle daha kullanışlı bir Android deneyimi yaşama imkanı bulacaklar.

General Mobile, GM 8’i geçtiğimiz şubat ayında Android 8.0 versiyonu ile satışa sunmuştu. Android 8.1 ile birlikte Ayarlar menüsünde arama çubuğu, otomatik kararan navigasyon barı, üst üste gelen bildirim seslerine önlem olarak bildirim sesi sınırlaması ve güvenli tarama gibi birçok özellik geldi. GM 8 kullanıcılarının Android 8.1 Oreo güncellemesini telefonlarına kurmaları için bildirimleri takip etmeleri ve yüklemeye izin vermeleri ya da “Ayarlar” menüsü üzerinden sistem güncellemesini takip etmeleri yeterli oluyor.

Şirketin belirttiğine göre GM 8, lansmanının gerçekleştiği şubat ayından bu yana 300 binden fazla satıldı. Google Fotoğraflar ile sınırsız fotoğraf depolama imkanı sunan GM 8 aynı zamanda G-Board Klavye gibi Google uygulamalarının en güncelini dahili olarak sunuyor.

İLGİLİ HABERLER