Manşetler

General Mobile GM 5 Plus: 5.5 inç Full HD ekran, Snapdragon 617 işlemci

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

General Mobile GM 5 Plus

General Mobile geçen hafta işaretini verdiği yeni Android One telefonu GM 5 Plus’ı Barselona’da, Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlediği bir etkinlikte tanıttı. Google ve Qualcomm işbirliğiyle hayata geçen GM 5 Plus tasarım, teknik özellikler, fiyat gibi unsurlar bakımından birçok kullanıcının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

General Mobile, GM 5 Plus’ı tüketicilere en iyi kullanım deneyimini sağlamak için mükemmel donanım ve en güncel yazılımı bir arada sunduğuna dikkat çekiyor. 5.5 inç, 1920 x 1080 piksel Full HD IPS ekran, 2.5D Corning Gorilla Glass 4 ekran camı, 1.5 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 617 64-bit işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 3100 mAh kapasiteli pil, Quick Charge 3.0 hızlı şarj desteği, USB-C portu başlıca teknik özellikler arasında yer alıyor.

GM 5 Plus’ın arkasında 13 megapiksel, çift LED flaşlı kamera yer alırken önde de aynı şekilde 13 megapiksel ve flaşlı ikinci bir kamera bulunuyor. 4.5G desteğine sahip telefon, Kategori 7 LTE desteği sayesinde saniyede 300 Mbit indirme ve 100 Mbit yükleme şeklindeki teorik hızları destekliyor.

Android 6.0 Marshmallow ile yüklü gelen GM 5 Plus, Google’ın saf Android deneyimini kullanıcılara sunan bir Android One telefonu. Böylelikle General Mobile 4G’den sonra ikinci bir Android One telefonu Türkiye’deki kullanıcılarla buluşacak.

General Mobile GM 5 Plus’ın uzay grisi, gümüş, altın ve roze olmak üzere dört farklı renk seçeneği olacak. Ayrıca telefonun tek ve çift SIM kart destekli modelleri de satışa sunulacak. Telefonun peşin satış fiyatı 999 TL olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER