Manşetler

General Mobile GM 5 Plus Türkiye’de satışa sunuldu

gm-5-plus-180416-5General Mobile’ın geçtiğimiz şubat ayındaki MWC 2016’da resmi tanıtımını gerçekleştirdiği yeni Android One telefonu GM 5 Plus bugün itibarıyla satışa sunuluyor. İnce ve metal çerçeveli tasarımı en güncel Android versiyonuyla sunan General Mobile GM 5 Plus, kullanıcılara uygun fiyatta yüksek ve güncel bir Android deneyimi yaşama fırsatı sunacak.

GM 5 Plus 5.5 inç, 1920 x 1080 piksel IPS LTPS ekran, 2.5D Gorilla Glass ekran camı, yüzde 79’luk ekran-yüzey oranı, Qualcomm Snapdragon 617 işlemi, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası, 3100 mAh kapasiteli pil, GM Turbo Charge ile hızlı şarj özelliği gibi başlıca teknik özellikleri bünyesinde barındırıyor. Sadece 7.9 mm. kalınlıklı gövdesiyle ergonomik bir telefon olan GM 5 Plus’ın arkasında 13 megapiksel, otomatik odaklı, Sony IMX258 görüntü sensörlü, çift LED flaşlı kamera, önünde de yine 13 megapiksel, otomatik odaklı ve LED flaşlı kamera yer alıyor.

GM 5 Plus’ın en önemli özelliklerinden bir tanesi Android One telefonu olması. Google’ın bizzat desteklediği bu telefon Android 6.0.1 Marshmallow gibi en güncel Android sürümüyle sunuluyor. Gelecekte de Google’ın çıkardığı Android sürümlerini ilk olarak bu telefonun almasını bekleyebilirsiniz.

Öte yandan GM 5 Plus’ın 4.5G desteği de üst seviyede. Kategori 7 LTE-Advanced desteği sayesinde saniyede 300 Mbit’e varan indirme ve 100 Mbit’e varan yükleme hızları bu telefon tarafından destekleniyor.

GM 5 Plus bugün itibarıyla uzay grisi, gümüş, altın ve roze altın renk seçenekleriyle, KDV dahil 999 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Telefon Turkcell ve Vodafone tarafından da 12, 24 ve 36 aylık taksit seçenekleriyle satılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: General Mobile GM 5 Plus Ön İnceleme

General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, Google ile Android One programı çerçevesinde gerçekleştirilen işbirliğinin ikinci ürünü olarak General Mobile GM 5 Plus’ı satışa sunmalarıyla ilgili olarak, “Android One programı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz işbirliğimizin ilk ürünü General Mobile 4G, 2015 yılında 15 ülkede çok önemli başarılara imza attı, yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen telefonlar sıralamasında üst sıralarda yer aldı. Android One programının ikinci telefonu, General Mobile GM 5 Plus modelimizi bu yıl 15 ülkenin ilerisine de taşıyarak dünya çapında başarılara imza atmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER