Manşetler

Video: General Mobile GM 5 Plus Kutusundan Çıkıyor

gm 5 plus

General Mobile’ın 2016 model Android One telefonu GM 5 Plus ile geçtiğimiz şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleşen resmi lansmanı sırasında tanışma fırsatı yakalamıştık. 999 TL fiyat etiketi karşılığında oldukça göz alıcı teknik özellikler sunan bu akıllı telefon nisan ayı ortalarından itibaren tüketicilerle buluşmaya başlamıştı. Fazla zaman kaybetmeden de test merkezimize ulaştı.

General Mobile GM 5 Plus’ta 5.5 inç IPS LTPS ekran, Corning Gorilla Glass 4 ekran camı, Snapdragon 617 işlemci, 32 GB dahili hafıza, 128 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. Kategori 7 LTE desteği sayesinde 4.5G şebekeleriyle saniyede 300 Mbit’e varan indirme ve 100 Mbit’e varan yükleme hızlarını destekleyen bu telefonun 802.11ac standardını da desteklemesi önemli artılar arasında yer alıyor.

GM 5 Plus’ın kutusundan çıkanlara baktığımızda tüm aksesuarlarda kırmızı rengin epey ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Telefonda USB-C portu bulunuyor, bu nedenle de USB-C kablosu mevcut, ancak General Mobile bir yerine iki adet kablo eklemiş. Bu arada microUSB-USB-C portu dönüştürücüsünü de ihmal etmemiş. Ayrıca hızlı şarj özellikli bir şarj adaptörü de mevcut.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: General Mobile GM5 Plus Ön İnceleme

GM 5 Plus ile ilgili daha fazla ayrıntıyı ilerleyen günlerde yayınlayacağımız detaylı incelemede bulacaksınız. Şimdi sizi GM 5 Plus kutu açılımı videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!

İLGİLİ HABERLER