Fırsatlar

Akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, beyaz eşya ve diğer elektronik ürünler için indirim fırsatı

Akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, beyaz eşya ve diğer elektronik ürünler için indirim fırsatı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

GittiGidiyor ve MediaMarkt iş birliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında GittiGidiyor’da bulunan MediaMarkt mağazasından alışveriş yapan ziyaretçiler dikkate değer indirimleri yakalıyor.

Kampanya ürünlerini gör

8 Eylül’de başlayan ve 10 Eylül sonunda sona erecek olan kampanya kapsamında MediaMarkt mağazasından yapacağınız cep telefonu ürünleri hariç, 150 TL ve üzeri bir alışverişinizde %5 anında indirim kazanabilirsiniz. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesi iseniz, %6 anında indirim kazanabilirsiniz. Kampanyadan kazanabileceğiniz maksimum indirim tutarı tüm kullanıcılar için 200 TL, GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri için 240 TL olacaktır.

Yine MediaMarkt mağazasından yapacağınız cep telefonu ürünlerinde geçerli, 150 TL ve üzeri bir alışverişinizde %4 anında indirim kazanabilirsiniz. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesi iseniz, %5 anında indirim kazanabilirsiniz. Kampanyadan kazanabileceğiniz maksimum indirim tutarı tüm kullanıcılar için 160 TL, GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri için 200 TL olacaktır.

Kampanya kapsamına Samsung Galaxy S20, Sony PS4 Slim, Apple iPhone XR, Apple iPhone 7, Philips veya LG gibi üreticilerden akıllı TV’ler bulunuyor. Ayrıca dizüstü bilgisayar ararken bütçesini yükseğe çıkarmayı göze alanlar için bir miktar paranın ceplerinde kalmasını sağlayacak indirimli ürünler de bulunuyor. Aşağıdaki bağlantıdan kampanya kapsamındaki ürünlere göz atabilirsiniz.

Kampanya ürünlerini gör

İLGİLİ HABERLER