Teknoloji

Giriş seviyesi tablet Samsung Galaxy Tab A yenilendi

samsung galaxy tab a 8.4 inç

Samsung Galaxy Tab A modelini yeniledi. Yeni modelin yurt dışı fiyatı 280 dolar olarak belirlendi. Bu fiyatın karşılığında 8.4 inç ekran, 5000 mAh kapasiteli pil ve LTE bağlantısı gibi özellikler sunuluyor.

Ayrıca Samsung, geçen yılın 8 inç Galaxy Tab A modeline göre birtakım güncellemeleri de sunuyor. Yeni tablette 5 megapiksel ön kamera var. 8 inç modelde ise 2 megapiksel kamera bulunuyordu. Ekran çözünürlüğü de 1280 x 800’den 1920 x 1080 piksele çıkarıldı. Bunlara ek olarak 8 çekirdekli işlemci de bulunuyor. Eski tablette dört çekirdekli Snapdragon 429 bulunuyordu.

Ancak bazı ödünler de var. Geçen yılın tabletinin 5100 mAh kapasiteli pili yerini, 5000 mAh kapasiteli bir pile bırakıyor. Ayrıca Eylül 2019’dan beri Android 10 piyasada olsa da, bu tablet Android Pie ile yüklü geliyor.

samsung galaxy tab a

Samsung bu tableti aileler için giriş seviyesinde bir eğlence cihazı olarak konumlandırıyor. Ayrıca şirket, Samsung Kids Plus uygulamasını da yurt dışındaki kullanıcılara ücretsiz olarak sunuyor. Bu uygulamada çocuklar için eğitici oyunlar ve videolar bulunuyor. Bu fırsat, ücretsiz olan ilk ayı takip eden ayları kapsıyor.

İLGİLİ HABERLER