Teknoloji

Gigabyte’ın yeni fare ve klavyeleri CeBIT 2009’da ortaya çıkıyor

Gigabyte’ın CeBIT Hannover’de birkaç yeni netbook tanıtacak, bunu biliyoruz. Ancak bunun yanısıra birkaç yeni fare ve klavyenin de şirketin tanıtacakları arasında yer aldığını öğrendik.

Bu ürünlerden ilki GM-M8000 adlı lazerli oyun faresi. 4000 dpi’lik sensöre, ölçeklenmiş manevra tuşuna, beş tane programlanabilir tuşa, ergonomik tasarıma ve üç farklı oyun ya da kullanıcı için tanımlanabilen profillere sahip. GM-M7800S ise kablosuz bir ürün. 1600 dpi çözünürlüklü olan bu farenin deri kaplı yüzeyine Swarovski kristaller iliştirilmiş. Klavye tarafında ise multimedya merkezli GK-K6800 ve süper ince GK-K7100 yer alıyor. Her iki cihaz da atanabilir tuşlara ve rahat basılacak şekilde konumlanmış Shift tuşlarına sahip. Fiyatları belli olmayan cihazlarla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi CeBIT’te almak mümkün olacaktır. Şimdilik yazının devamındaki fotoğraflarla idare edebilirsiniz.

Galeri: Gigabyte GM-M8000, GM-M7800S, GK-K6800, GK-K7100
[imagebrowser id=66]

Basın Bülteni: GigaByte’ın yayınladığı basın bülteninin Google çevirisi…

GIGABYTE Introduces 2009 All-Yeni Çevre Ürün Hattı CeBIT at

Taipei, Tayvan – GIGABYTE, anakart ve grafik kartlarının lider üreticisi CeBIT 2009 at ağır Oyun, en az sayıda lüks stil Klavye ürünleri göstererek, Çevre ve onun tüm yeni tasarımlar varlığını duyurdu ve Fare. Multimedya ve oyun için piyasada yüksek talep yanıt olarak, GIGABYTE Oyun serileri ve vitrin bu ekranda modülü at dahil olacak bazı menkul şeyler bir prototip paketi dışarı rulo olacaktır:

Ultimate Hassas Lazer Gaming Mouse: GIGABYTE GM-M8000 süper güçlü fare özellikle profesyonel oyun kullanıcıları için tasarlanmıştır. Şüphesiz ile, en yüksek performanslı lazer motorudur: hayır izleme gecikme en doğru hassas, ve 4000dpi en yüksek çözünürlüğe kadar benzersiz ölçekleme eşlik ile olan kullanıcılar özgürce dört seviyeleri en sevdikleri dpi’a uyum sağlar butonu geçiş tasarlanmıştır. Ayrıca, GIGABYTE’s ergonomik mühendislik grubu tarafından oyun forumları bir çok üzerinde yoğun çalışmalar sonucu’s. Devrimci ergonomik tasarım yoğun oyun sırasında gelişmiş konfor sağlar. Bu silah bir diğer güçlü özelliği de ekstra oyun düğmeleri ise: beş programlanabilir buton ve Hayalet motoru yazılım, oyun 15 farklı-son oyun kurulu makro ayarlarını esneklik oynamak için 3 farklı profiller ile beş farklı makrolar mevcut olabilir. Herhangi bir yarışma en yüksek sıralaması ve yükseltmek için kolayca yüz her oyun rekabet kazanmak kesip onu alarak, uzman oyun en iyi kısa var.

Zarif Vogue Kablosuz Fare: GM-M7800S moda, stil ve PC hayata exquisiteness getirmek için başka bir GIGABYTE bağlılığıdır. Incelikle encrusted Swarovski kristal ve kalite deri, GM-M7800S birlikte şık ve değerli tasarım, bu güzel maç için bir şans bir stil fare toplamak için moda sunan geliyor. Zarif tasarımı yanında, GM görevini-M7800S söylemeden iyidir: gelişmiş lazer izleme, 1600 ve 800 ayarlanabilir çözünürlük faydalı eğilme jant, ve ultra taşınabilir Nano alıcı, kullanıcıların dizüstü bilgisayarlar doğru hareket bağlı tutmak için izin olarak. Ayrıca, güvenilir 2.4GHz kablosuz teknoloji, GM-M7800S adapte ile 10 metre iletim mesafesi uzaklığı kadar sağlar. Ayrıca yüksek performanslı lazer izleme, mükemmel yanıt ve hassas özellikleri.

GM-M7800S Özellikler ve Avantajlar:
lüks Swarovski kristal ile ben Yüksek sınıf deri dekore
Ben güvenilir 2.4G Kablosuz Lazer fare
Ben Görünmüyor Nano’nun alıcısı
Ben Uzatılmış pil ömrü
L 800 / 1600 dpi çözünürlüktedir ayarı
Ben Tilt tekerlek

Süper şık GK-K6800 dostu klavye bir lüks, modaya uygun, ama rahat ve kullanıcı özellikleri. Yeni parlak kaplama teknolojisi kullanıcıların yeni bir zevk vizyon ve kullanmak hissi sağlar. Multimedya Eşsiz tasarımı kenarlarından tuşlar kullanıcıları klavye işlemek için yeni bir deneyim sunuyor. Ayrıca, parlak çelik jant ses kullanıcılar doğru ve kolay bir ses seviyesini gösterir. Sadece multimedya sıcak ve güçlü fonksiyonlar-tuşları ve ses tekerleği, GK-K6800 de bilek destek yastığı kendi özel ergonomik tasarımı ile ünlüdür. Bu kol desteği pedi için teşekkürler, şimdi insanların Bilek yorgunluk endişesi duymadan kendi yazarak tadını çıkarabilirsiniz.

GK-K6800 Özellikler ve Avantajlar:
* Multimedya sıcak tuşları ve ses tekerleği
* Internet sıcak tuşları
* Lüks parlak yüzey tasarımıyla
* Bilek destek yastığı kol yorgunluğu önlemek için

Bu ince GK-K7100 özelliklerin son derece ince ve rahat için dizüstü-tuş yapısı gibi önemli geçiş makas en son teknolojiyi benimseyen bir en az stili klavye olduğunu. Bu ince ve parlak yüzey tasarımı ile, K7100 dışarı şık ve basit moda stil gösterir. Bu kesinlikle sıradan bir klavye değil, yüksek teknoloji bir sanat parçası.
Bu şık görünüm yanında, K7100 de pratik bir bilgisayardan giriş cihazdır.
Multimedya moduna geçiş fonksiyonu multimedya dünyasına sadece bir saniye içinde 2 tuşlarına basarak elde etmek için kullanıcılara izin verir. Üzerine sırasında multimedya modu, kolayca ne medya veya Internet hotkeys ile kullanmak istediğiniz kontrol edebilirsiniz.

GK-K7100 Özellikler ve Avantajlar:
* Makas Yapısı önemli geçiş dizüstü yapar anahtar seyahat gibi.
* Ultra ince tip, ince az sadece 9mm olarak
* 18 çoklu multimedya hotkeys.
* Parlak yüzey tasarımıyla

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER