Eğlence

Ghostwire: Tokyo Xbox Series X ve S’e geliyor

ghostwire: tokyo
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ghostwire: Tokyo geçtiğimiz yıl PlayStation 5 ve PC’de oyuncularla buluşmuştu. Oyun şimdi de Xbox Series X ve S ile Game Pass’e geliyor. Konuyla ilgili açıklama, oyunun yapımcısı Tango Gameworks tarafından yapıldı.

Oyunu 12 Nisan’dan itibaren Microsoft’un yeni nesil konsollarında oynamak mümkün olacak. Aynı gün, “Spider’s Thread” adını taşıyan güncelleme de tüm platformlarda oyuncularla buluşacak. Güncellemenin dağıtımı ücretsiz yapılacak.

Spider’s Thread ile oyuna yeni bir mod ekleniyor. Bu yeni modda oyunculardan 30 aşamayı tamamlamaları isteniyor. Oyuncular bu modda ilerledikçe oyun parası kazanıyor ve bu paraları yükseltmeler için harcayabiliyor.

Ghostwire: Tokyo’ya yeni mekanlar ve görevler ekleniyor

Güncelleme oyuna yeni mekanlar ve görevler getiriyor. Yeni içerikleri oyunun hikayesi konusunda daha fazla bilgi edinmeyi mümkün kılacak ara sahneler tamamlayacak.

Ghostwire: Tokyo, ilk önce PS5’te çıkıp daha sonra Xbox Series X ve S’e gelen en yeni Bethesda oyunu olacak. Bethesda’nın Microsoft tarafından satın alınmasından önce oyunun sınırlı bir süre için PS5’e özel olması konusunda Sony ile anlaştığı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER