EğlenceTeknoloji

Ghost of Tsushima için yeni modlar geliyor

ghost of tsushima

Ghost of Tsushima, 2020 yazının en popüler oyunları arasında yer alıyor. Oyunu çok zorlu Lethal mod da dahil olmak üzere bitirenler ve daha fazlasını isteyenler içinse yeni seçenekler yolda. Sonbaharda Ghost of Tsushima’ya eklenecek yeni modlar, oyuncuların arkadaşlarıyla birlikte düşmanların arasına dalmasını mümkün kılacak. Ortak çalışma gerektiren yeni çok oyunculu modlar sonbaharda ücretsiz olarak yayınlanacak Legends (Efsaneler) isimli güncellemeyle oyuncuların karşısına çıkacak.

Oyunun yapımcısı Sucker Punch, Legends paketinde açık dünyanın ve adadaki güzelliklerin keşfinin daha küçük bir yer tutacağını belirtti. Şirketin kıdemli oyun tasarımcısı Darren Bridges ise Legens için “unutulmaz ve fantastik” ifadelerini kullandı.

Japon halk hikayelerinden ilham alan Sucker Punch, Legends ile iki kişilik hikaye ve dört kişilik hayatta kalma modları sunacak. İki kişilik görevlerde oyuncular ana hikayedeki dövüş temelleriyle mücadele edecek. Ancak Bridges, yeni büyülü hareketlerin genellikle partnerle titiz bir senkronizasyon içinde yapılması gerektiğini belirtti.

Oyuncular bu modları arkadaşlarıyla oynayabildikleri gibi, oyun tarafından otomatik olarak başka oyuncularla da eşleştirilebilecek. Bu modlar ana hikayeden tamamen farklı olduğu için oyuncular Jin veya arkadaşlarından birini kontrol etmeyecek. Oyuncular Samuray, Avcı, Ronin veya Suikastçi sınıflarından birini seçecek. Sucker Punch bu sınıfların özelliklerini ve özelleştirme seçeneklerini önümüzdeki dönemde açıklayacak.

Hayatta kalma modunda ise doğaüstü güçlere sahip Oni düşmanlar olacak ve Ghost of Tsushima oyuncuları dört kişilik ekipler hâlinde bu düşmanlarla mücadele edecek. Bu mod, Legends güncellemesi çıktıktan bir süre sonra oynanabilir hâle gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER