EğlenceManşetler

Geri dönecek olan Behzat Ç. dizisinin ilk yeni fragmanı yayında – Video

behzat ç. blu tv
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Birkaç yıl önce Star TV’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Behzat Ç. dizisi sağlam bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Dizinin bölümleri, TV’deki yayını sona erdikten sonra Netflix, puhu TV ve Blu TV gibi internet yayın platformlarında da yayınlanmış ve ilgi görmüştü. Behzat Ç. dizisinin geri dönüşünü bekleyen fanatikler için müjde birkaç gün önce gelmişti. Dizi Blu TV üzerinde geri dönüyor. Yeni bölümlere ait ilk fragman da yayınlandı.

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı dizide, “Behzat, 1985 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra, Ankara Polis Departmanı Cinayet bürosunda çalışmaya başlar. Korkusuz, zeki, güçlü ve karizmatiktir. Tüm meslektaşları daha üst makamlara gelirken, Behzat dedektif olarak kalır. Her zaman başını belaya soksa da, suçluları yakalamak için kendi yöntemleri vardır. Sürekli disiplin kuruluna sevk edilir ancak asla değişmeyecektir. Behzat kimseye güvenmez, özellikle de kadınlara..Behzat kurallara uymaz, kendi kurallarını yaratır.”

Yeni bölümlere ait ilk fragmanda Behzat karakteri, geri dönüşünü haber verir şekilde giyinip kuşanıp silahını beline takarken görülüyor. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayına gireceği hakkında henüz bilgi verilmedi. Ayrıca çekirdek oyuncu kadrosunun korunup korunmayacağını da şu an için bilmiyoruz. Her ne olursa olsun, Başkomiser Behzat’ın yeni maceralarını izleyecek olmak fazlasıyla memnuniyet verici.

İLGİLİ HABERLER