Teknoloji

General Mobile’ın yeni telefonunun tanıtımını canlı izleyin (TSİ 16:00’da)

gm 9 pro android pie

General Mobile yeni akıllı telefonunu bugün Türkiye saatiyle 16:00’da Barselona’da gözler önüne çıkaracak. Etkinlik şirketin YouTube sayfası aracılığıyla canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın başladığında bu sayfa üzerinden de General Mobile’ın yeni telefonunun tanıtımını izleyebileceksiniz.

General Mobile, son birkaç yıldır yeni akıllı telefonlarının lansmanını Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi‘nde (MWC) düzenliyor. Şirket, MWC 2019 kapsamında yeni bir akıllı telefon duyurusunu yapacağını da geçtiğimiz ayın sonunda açıklamıştı.

general mobile mwc 2019

Geçtiğimiz eylül ayında şirketin fabrikasında tanıtılan GM 9 Pro, General Mobile’ın portföyündeki en yeni telefon olma özelliğini taşıyor. Şirketin kısa vadede bu telefonun devamı olarak tanımlanabilecek bir telefon çıkarması pek olası görünmüyor. General Mobile’ın geçtiğimiz yılın başlarında duyurduğu GM 8’in devamı olarak tanımlanabilecek giriş segmenti telefonunu duyurması bekleniyor. Bu telefonun da GM 9 adını taşıma ihtimali oldukça kuvvetli görünüyor.

General Mobile etkinliğinde hangi telefon veya telefonların tanıtılacağını görmek için saat 16:00’ya kadar beklemek gerekiyor. Bu bekleyişin sonunda tanıtılacakları Teknoblog’da bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER