Manşetler

General Mobile yeni Android telefonunu MWC 2019’da tanıtacak

gm 9 pro android pie

Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, çoğunlukla General Mobile’ın yeni akıllı telefon lansmanlarına da ev sahipliği yapıyor. 2016’da GM 5 Plus modeli orada tanıtılmıştı. Geçen yıl ise General Mobile, etkinlik genelinde esen Android Go havasına uymuş ve ilk Android Go telefonu GM 8 Go’yu orada duyurmuştu. MWC 2019’da da General Mobile’ın yeni akıllı telefonunu tanıttığını göreceğiz.

Şirketten bugün gönderilen davetiyede, “Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük akıllı telefon fabrikasına sahip ve Türkiye’nin en çok tercih edilen yerli cep telefonu markası olan General Mobile, bu yıl 25-28 Şubat tarihleri arasında Barcelona’da gerçekleşecek olan Dünya Mobil Kongresi (Mobile World Congress)?nde geliştirdiği yeni modellerinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek.” metniyle yeni akıllı telefon modelinin işareti veriliyor.

General Mobile bundan birkaç ay önce, kendi bünyesi içinde üst segment olarak nitelendirebileceğimiz GM 9 Pro modelinin tanıtımını, kendi fabrikasında gerçekleştirmişti. Şirketin kısa bir süre sonra bu telefonun devamı niteliğinde bir ürün çıkarmasını beklemiyoruz. Bunun yerine geçen yıl bu zamanlar duyurulan ve hemen piyasaya sürülen GM 8’in devamı olacak giriş segment Android telefonu, yani GM 9’u bu etkinlikte resmiyet kazanmış şekilde görebiliriz.

General Mobile’ın MWC 2019 kapsamında düzenleyeceğiş etkinlik, 26 Şubat 2019 Salı günü, Türkiye saatiyle 16.00’da gerçekleştirilecek. Bu etkinlik General Mobile’ın YouTube ve Facebook hesabı üzerinden de canlı olarak yayınlanacak. Biz de o etkinlikte olacağız ve yeni akıllı telefonla ilgili ilk izlenimlerimizi yerinden ulaştıracağız.

İLGİLİ HABERLER